Healthdirect Australia Help Center

    Πώς διαφέρει η βιντεοκλήση από τις παραδοσιακές πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης

    Μάθετε πώς έχει σχεδιαστεί η βιντεοκλήση για παρόχους ιατρικών υπηρεσιών

    Η βιντεοκλήση έχει σχεδιαστεί ειδικά με γνώμονα τις ανάγκες των παρόχων ιατρικών υπηρεσιών. Η επιλογή του σωστού οικοσυστήματος βίντεο για την παροχή τηλευγείας είναι δύσκολη , καθώς υπάρχουν πολλά διαθέσιμα συστήματα . Αυτά μπορούν να ταξινομηθούν ευρέως σε τρεις τύπους : συνομιλία μέσω βίντεο 1:1, επιχειρηματική τηλεδιάσκεψη και συμβουλευτική τηλε -υγείας ειδικά σχεδιασμένη . Η συνομιλία μέσω βίντεο και η βιντεοδιάσκεψη , ωστόσο, δεν έχουν ρυθμιστεί ειδικά για κλινική χρήση και η διαδικασία σύνδεσης, τόσο για τους παρόχους υπηρεσιών όσο και για τους ασθενείς, είναι πολύ διαφορετική. Τα βασικά πλεονεκτήματα του Healthdirect Video Call είναι μια απλή εστίαση με επίκεντρο τον ασθενή που λειτουργεί χρησιμοποιώντας Η βασική τεχνολογία και ο καθρέφτης αντιπροσωπεύουν μια επίσκεψη σε μια φυσική κλινική και , από τη σκοπιά της διοίκησης του οργανισμού , την επεκτασιμότητα, την προβολή και τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητάς της . Σε αυτό προστίθενται ισχυρά στοιχεία προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας για τη διασφάλιση των ασθενών και των κλινικών γιατρών.

    Οι παρακάτω πληροφορίες συνοψίζουν πώς διαφέρει η βιντεοκλήση healthdirect από άλλες πλατφόρμες και γιατί είναι η καταλληλότερη για κλινικές διαβουλεύσεις.

    • Περιοχές Αναμονής - ασφάλεια, ευκολία χρήσης και κλινική ρύθμιση: Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν βιντεοκλήση εντάσσονται σε έναν ασφαλή, ιδιωτικό «χώρο αναμονής» μόλις εισαγάγουν το όνομά τους. Δεν εμπλέκονται σύνδεσμοι ή αριθμοί πρόσβασης που θα μπορούσαν να δώσουν πρόσβαση σε τρίτους, ούτε ο κλινικός ιατρός πρέπει να θυμάται να «κλειδώσει» μια εικονική αίθουσα συσκέψεων για να αποτρέψει την πρόσβαση ενώ βρίσκεται σε διαβούλευση. Μια βιντεοκλήση healthdirect τελειώνει μόλις ο ασθενής ή ο κλινικός ιατρός αποχωρήσει από την αίθουσα διαβούλευσης – δεν υπάρχει ηλεκτρονική διαδρομή, εγγραφή ή αριθμός αναφοράς που πρέπει να αποθηκευτεί ή να διαγραφεί.

    • Εύκολη πρόσβαση ασθενών: Η βιντεοκλήση δεν απαιτεί από τους ασθενείς σας να εγγραφούν. Απλώς εισέρχονται στον εικονικό χώρο αναμονής και στην επίσκεψη παρέχοντας το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό τηλεφώνου τους, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιβεβαιώσετε ότι είναι ο σωστός ασθενής. Οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν έναν υπολογιστή, ένα tablet ή το τηλέφωνό τους για να συμμετάσχουν σε μια βιντεοκλήση. V ideo chat και b usiness βίντεο Τα συστήματα συνδιάσκεψης βασίζονται σε έναν μοναδικό σύνδεσμο ή κωδικό που αποστέλλεται και εισάγεται κάθε φορά .

    • Ασφάλεια και απόρρητο : Η βιντεοκλήση ακολουθεί τις αυστραλιανές οδηγίες απορρήτου, ασφάλειας και κυριαρχίας δεδομένων που περιγράφονται στην ΑυστραλιανήΕγχειρίδιο Ασφάλειας Πληροφοριών της Κυβέρνησης ( ISM) για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, έτσι ώστε οι πάροχοι υπηρεσιών υγείας και οι ασθενείς τους να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων και το απόρρητο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από μια κλήση. Κανένα ψηφιακό «ίχνος» ή ψηφιακά αποτυπώματα ασθενών δεν μένουν πίσω o στην πλατφόρμα καθώς όλα τα δεδομένα ασθενούς διαγράφονται από τη βάση δεδομένων της πλατφόρμας μετά την κλήση . 

    • Χωρίς λήψεις λογισμικού: Η βιντεοκλήση δεν απαιτεί ειδικό λογισμικό, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που απαιτούν τη λήψη μιας εφαρμογής στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας. Η σύνδεση βιντεοκλήσης γίνεται μόνο μέσω προγράμματος περιήγησης στο Web. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ασθενή, ο οποίος δεν θέλει να εγκαταστήσει νέο λογισμικό κάθε φορά που απλώς συναντά άλλο άτομο. Η τεχνολογία ενεργοποίησης είναι ένα ανοιχτό διεθνές πρότυπο που ονομάζεται WebRTC, το οποίο καθιστά εύκολη την πρόσβαση τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους ιατρούς και είναι διαθέσιμη σε όλους τους φορητούς υπολογιστές και τις συσκευές.

    • Απλότητα απαίτησης τεχνολογίας : Με βιντεοκλήση οι ιατροί και οι ασθενείς χρειάζονται μόνο υπολογιστή , tablet ή smartphone και σύνδεση στο διαδίκτυο . Δεν υπάρχει λογισμικό για λήψη και η εμπειρία βασίζεται εξ ολοκλήρου στον ιστό , με σημείο εισόδου από τον ιστότοπο του παρόχου υπηρεσιών υγείας . Οι ιατροί, οι ασθενείς και οποιοιδήποτε άλλοι καλούντες/επισκέπτες έχουν πρόσβαση στην κλήση βίντεο μέσω του Google Chrome ή του Safari σε iPhone ή iPad.  

    • Επεκτασιμότητα: Η βιντεοκλήση Healthdirect είναι επεκτάσιμη σε κάθε οργανισμό λόγω του μοναδικού σχεδιασμού της. Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των περιοχών αναμονής που μπορούν να δημιουργηθούν για χρήση σε έναν οργανισμό και δεν υπάρχει κόστος για την προσθήκη περισσότερων.  Αφού εκπαιδευτούν, οι διαχειριστές υπηρεσιών μπορούν να δημιουργήσουν νέες περιοχές αναμονής και να προσθέσουν οι ίδιοι γιατρούς , χωρίς να χρειάζεται να ζητήσουν ή να πληρώσουν για επιπλέον λογαριασμούς.  

    • Πρόσβαση διαχειριστή: Με τη βιντεοκλήση, ένας οργανισμός ή ένας διαχειριστής ομάδας μπορεί να δει ποιοι ασθενείς και κλινικοί γιατροί βρίσκονται στην εικονική κλινική, βλέποντας εύκολα ποιοι περιμένουν και αυτούς που επισκέπτονται. Οι μεμονωμένοι ασθενείς μπορούν εύκολα να μεταφερθούν μεταξύ κλινικών γιατρών και κλινικών ανάλογα με την περίπτωση. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να στέλνουν ειδοποιήσεις στους ασθενείς ενώ περιμένουν να τους δουν. Άλλοι τύποι πλατφόρμας δεν παρέχουν αυτήν τη λειτουργία.

    • Κατασκευασμένο από Πάροχους Υγείας για Παρόχους Υγείας: Η βιντεοκλήση είναι μια ειδική πλατφόρμα για την υγειονομική περίθαλψη, σχεδιασμένη να υποστηρίζει τις μοναδικές ανάγκες και ροές εργασίας που χρησιμοποιούν καθημερινά οι κλινικοί γιατροί και οι ασθενείς τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαλειτουργικά κλινικά εργαλεία που βοηθούν στην υποστήριξη της παροχής φροντίδας στους ασθενείς τους, καθώς και ενσωματώσεις με συστήματα PM και EHR που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συνέχειας των συστημάτων υγείας για την οποία αγωνίζονται.

    • Πληροφορίες , καθοδήγηση και υποστήριξη : Διατίθενται εκτενείς διαδικτυακοί πόροι για τη βιντεοκλήση, που καλύπτουν όσα πρέπει να γνωρίζουν τα νοσοκομεία και οι κλινικές σχετικά με τη χρήση της βιντεοκλήσης και πώς να ενσωματώσουν εύκολα την πλατφόρμα στην υπάρχουσα κλινική πρακτική . Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και το προσωπικό υποστήριξης της επιβίβασης μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση .  

    Can’t find what you’re looking for?

    Email support

    or speak to the Video Call team on 1800 580 771

    Internal Content