Healthdirect Australia Help Center

    Miben különbözik a Videohívás a hagyományos videokonferencia-platformoktól

    Ismerje meg, hogyan tervezték a Videohívást az egészségügyi szolgáltatók számára

    A Videohívás kifejezetten az egészségügyi szolgáltatók igényeit szem előtt tartva készült. Nehéz kiválasztani a megfelelő video- ökoszisztémát a távegészségügy biztosításához, mivel számos rendszer áll rendelkezésre. Ezek nagyjából három típusba sorolhatók : 1 :1 videocsevegés, üzleti videokonferencia és célzott távegészségügyi tanácsadás. A videocsevegés és a videokonferencia azonban nem kifejezetten klinikai használatra van beállítva, és a kapcsolódási folyamat mind a szolgáltatók, mind a betegek számára nagyon eltérő. A healthdirect videohívás legfontosabb erősségei az egyszerű, betegközpontú fókusz , amely használható alapvető technológia és tükrök egy fizikai klinikán tett látogatást, valamint a szervezeti adminisztráció szempontjából annak méretezhetőségét, láthatóságát és költséghatékonyságát . Ehhez erős adatvédelmi és biztonsági komponensek egészülnek ki, amelyek biztosítják a betegek és a klinikusok számára .

    Az alábbi információk összefoglalják, hogy a healthdirect videohívás miben különbözik a többi platformtól, és miért a legalkalmasabb klinikai konzultációkra.

    • Várakozó területek – biztonság, egyszerű használat és klinikai környezet: A videohívást használó betegek a nevük beírása után csatlakoznak egy biztonságos, privát „váróterülethez”. Nincsenek olyan hivatkozások vagy hozzáférési számok, amelyek harmadik fél hozzáférését biztosítanák, és a klinikusnak nem kell emlékeznie arra, hogy „lezárjon” egy virtuális tárgyalót, hogy megakadályozza a hozzáférést, amíg konzultációt folytat. A healthdirect videohívás azonnal véget ér, amint a beteg vagy a klinikus elhagyja a rendelőt – nincs olyan elektronikus nyom, feljegyzés vagy hivatkozási szám, amelyet tárolni vagy törölni kellene.

    • Könnyű hozzáférés a betegekhez: A videohíváshoz nem szükséges regisztrálnia a betegeknek. Egyszerűen belépnek a virtuális váróterembe és a konzultációra, megadva vezeték- és vezetéknevüket, valamint telefonszámukat, így könnyen megbizonyosodhat arról, hogy a megfelelő páciens-e. A betegek számítógépet, táblagépet vagy telefont használhatnak a videohívásban való részvételhez. V ideo chat és üzleti videó A konferenciarendszerek egy egyedi hivatkozásra vagy kódra támaszkodnak, amelyet minden alkalommal kiküldenek és beírnak .

    • Biztonság és adatvédelem : A videohívás az ausztrál adatvédelmi , biztonsági és adatszuverenitási irányelveket követiKormányzati információbiztonsági kézikönyv ( ISM) a kiberbiztonság érdekében, hogy az egészségügyi szolgáltatók és pácienseik nyugodtak legyenek az adatbiztonság és a magánélet védelmében hívás előtt, közben és után. Nem maradnak le digitális „nyomok” vagy páciensek digitális lábnyomai o a platformon, mivel a hívás után minden betegadat törlődik a platform adatbázisából . 

    • Nincsenek szoftverletöltések: A videohíváshoz nincs szükség speciális szoftverre, ellentétben más platformokkal, amelyekhez alkalmazást kell letölteni a számítógépére vagy eszközére. A videohívás kapcsolat csak webböngészőn keresztül lehetséges. Ez különösen fontos a páciens számára, aki nem akar új szoftvert telepíteni minden alkalommal, amikor egyszerűen csak találkozik egy másik személlyel. Az engedélyező technológia egy nyílt nemzetközi szabvány, a WebRTC, amely mind a betegek, mind az orvosok számára egyszerűvé teszi a hozzáférést, és minden laptopon és eszközön elérhető.

    • A technológiai követelmények egyszerűsége : Videohívás esetén a klinikusoknak és a betegeknek csak számítógépre van szükségük , táblagép vagy okostelefon és internetkapcsolat . Nincs letölthető szoftver, és a tapasztalat teljes mértékben webalapú , belépési ponttal az egészségügyi szolgáltató webhelyéről . A klinikai orvosok, betegek és bármely más hívó/vendég hozzáférhet a Videohíváshoz a Google Chrome - on vagy a Safarin keresztül iPhone-on vagy iPaden.  

    • Skálázhatóság: A Healthdirect Videohívás egyedi kialakításának köszönhetően minden szervezeten belül méretezhető . Nincs korlátozva a szervezeten belüli használatra létrehozható várakozóhelyek száma, és nem jár további költségekkel.  A képzést követően a szolgáltatási adminisztrátorok új várakozási területeket hozhatnak létre, és maguk is felvehetik a klinikusokat , anélkül, hogy további fiókokat kellene kérniük vagy fizetniük .  

    • Adminisztrátori hozzáférés: A Videohívás segítségével a szervezet vagy a csapat adminisztrátora láthatja, hogy mely betegek és klinikusok tartózkodnak a virtuális klinikán, és könnyen láthatja, hogy ki várakozik, és kik vannak. Az egyes betegek szükség szerint könnyen átvihetők a klinikusok és a klinikák között . Az adminisztrátorok értesítést is küldhetnek a betegeknek, amíg arra várnak, hogy láthassák őket. Más típusú platformok nem biztosítják ezt a funkciót.

    • Egészségügyi szolgáltatók építettek egészségügyi szolgáltatók számára: A Videohívás egy egészségügyi specifikus platform, amelyet úgy terveztek, hogy támogassa azokat az egyedi igényeket és munkafolyamatokat, amelyeket a klinikusok és pácienseik mindennap használnak. Ez magában foglalhatja az interoperábilis klinikai eszközöket, amelyek segítik a betegek ellátását, valamint a PM- és EHR-rendszerekkel való integrációt, amely szerves része az ellátási egészségügyi rendszerek folytonosságának.

    • Tájékoztatás , útmutatás és támogatás : Átfogó online források állnak rendelkezésre a Videohíváshoz, amelyek leírják, hogy a kórházaknak és klinikáknak mit kell tudniuk a Videohívás használatáról, valamint arról, hogyan lehet egyszerűen integrálni a platformot a meglévő klinikai gyakorlatba . A tapasztalt műszaki és bevezető személyzet segíthet a beállításban .  

    Can’t find what you’re looking for?

    Email support

    or speak to the Video Call team on 1800 580 771

    Internal Content