Healthdirect Australia Help Center

    Чим Video Call відрізняється від традиційних платформ відеоконференцій

    Дізнайтеся, як відеодзвінок розроблено для постачальників медичних послуг

    Відеодзвінок розроблено спеціально з урахуванням потреб постачальників медичних послуг. Вибрати правильну відеоекосистему для телемедицини складно, оскільки доступних систем багато . Узагальнено їх можна класифікувати на три типи : відеочат 1:1, бізнес-відеоконференції та консультації з телемедицини . Однак відеочат і відеоконференції не налаштовані спеціально для клінічного використання, і процес підключення як для постачальників послуг, так і для пацієнтів дуже відрізняється. Ключові переваги Healthdirect Video Call — це простий, орієнтований на пацієнта фокус , який працює за допомогою базова технологія та дзеркала візиту до фізичної клініки та , з точки зору адміністрації організації , її масштабованість, видимість та економічна ефективність . До цього додаються надійні компоненти захисту конфіденційності та безпеки, які гарантують пацієнтам і клініцистам.

    Наведена нижче інформація підсумовує, чим Healthdirect Video Call відрізняється від інших платформ і чому вона найкраще підходить для клінічних консультацій.

    • Зони очікування – безпека, простота використання та клінічні умови: пацієнти, які використовують відеодзвінок, приєднуються до безпечної приватної «зони очікування», щойно вводять своє ім’я. Жодних посилань або номерів доступу, які могли б надати доступ третім сторонам, не задіяно, а клініцист не повинен пам’ятати про «заблокування» віртуальної кімнати для зустрічей, щоб запобігти доступу під час консультації. Відеодзвінок Healthdirect завершується, щойно пацієнт або клініцист залишає кабінет – немає електронного сліду, запису чи контрольного номера, який потрібно зберігати чи видаляти.

    • Легкий доступ до пацієнтів: відеодзвінок не потребує реєстрації пацієнтів. Вони просто заходять у віртуальну зону очікування та консультацію, вказавши своє ім’я та прізвище та номер телефону, щоб ви могли легко підтвердити, що це правильний пацієнт. Пацієнти можуть використовувати комп’ютер, планшет або телефон для участі у відеодзвінку. Відеочат і бізнес - відео Системи конференц-зв'язку покладаються на унікальне посилання або код, які надсилаються та вводяться щоразу .

    • Безпека та конфіденційність : відеодзвінок відповідає австралійським принципам конфіденційності, безпеки та суверенітету даних, описаним в австралійськомуУрядовий посібник з інформаційної безпеки ( ISM) для кібербезпеки, щоб постачальники медичних послуг та їхні пацієнти могли бути спокійні щодо безпеки даних і конфіденційності до, під час і після дзвінка. Жодного цифрового «сліду» чи цифрових слідів пацієнта не залишається на платформі , оскільки всі дані пацієнтів видаляються з бази даних платформи після виклику . 

    • Немає завантажень програмного забезпечення: для відеодзвінків не потрібне спеціальне програмне забезпечення, на відміну від інших платформ, які потребують завантаження програми на ваш комп’ютер або пристрій. Підключення до відеодзвінка здійснюється лише через веб-браузер. Це особливо важливо для пацієнта, який не хоче встановлювати нове програмне забезпечення щоразу, коли вони просто зустрічаються з іншою людиною. Допоміжною технологією є відкритий міжнародний стандарт під назвою WebRTC, який спрощує доступ як для пацієнтів, так і для практикуючих лікарів і доступний на всіх ноутбуках і пристроях.

    • Простота технологічних вимог : за допомогою відеодзвінка як лікарям , так і пацієнтам потрібен лише комп’ютер , планшет або смартфон і підключення до Інтернету . Немає жодного програмного забезпечення для завантаження, і цей досвід повністю заснований на Інтернеті з точкою входу з веб- сайту постачальника медичних послуг . Лікарі , пацієнти та будь-які інші абоненти/гості отримують доступ до відеодзвінка через Google Chrome або Safari на iPhone або iPad.  

    • Масштабованість: Відеодзвінок Healthdirect масштабується в межах кожної організації завдяки своєму унікальному дизайну. Немає обмежень на кількість зон очікування, які можна створити для використання в організації, і немає жодних витрат на додавання нових.  Пройшовши навчання, адміністратори служби можуть створювати нові зони очікування та самостійно додавати клініцистів , не потребуючи запитувати або платити за додаткові облікові записи.  

    • Доступ адміністратора: за допомогою відеодзвінка адміністратор організації або команди може бачити, які пацієнти та клініцисти знаходяться у віртуальній клініці, легко визначаючи, хто чекає, а хто знаходиться на огляді. Окремих пацієнтів можна легко переводити між клініцистами та клініками за потреби. Адміністратори також можуть надсилати сповіщення пацієнтам, поки вони очікують на прийом. Інші типи платформ не надають цієї функції.

    • Створено постачальниками медичних послуг для постачальників медичних послуг: Video Call — це спеціальна платформа для охорони здоров’я, розроблена для підтримки унікальних потреб і робочих процесів, якими щодня користуються лікарі та їхні пацієнти. Це може включати сумісні клінічні інструменти, які допомагають підтримувати надання медичної допомоги своїм пацієнтам, а також інтеграцію з системами PM та EHR, що є невід’ємною частиною безперервності медичної допомоги, до якої прагнуть системи охорони здоров’я.

    • Інформація , рекомендації та підтримка : доступні вичерпні онлайн-ресурси для відеодзвінків, які охоплюють те, що лікарні та клініки повинні знати про використання відеодзвінків і як легко інтегрувати платформу в існуючу клінічну практику . Досвідчений персонал технічної та адаптаційної підтримки може допомогти з налаштуванням .  

    Can’t find what you’re looking for?

    Email support

    or speak to the Video Call team on 1800 580 771

    Internal Content