Healthdirect Australia Help Center

    Αλλαγή φόντου στη βιντεοκλήση

    Ποιος ρόλος πλατφόρμας βιντεοκλήσης χρειάζομαι: Μέλος ομάδας, Διαχειριστής ομάδας

    Το εικονικό και το θολό φόντο μπορεί να είναι χρήσιμα για να παρουσιάσετε μια πιο επαγγελματική εμφάνιση ή να προσθέσετε απόρρητο κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν συμμετέχετε σε μια κλήση από δημόσιο χώρο ή εργάζεστε από το σπίτι και θέλετε οι άλλοι συμμετέχοντες να επικεντρωθούν σε εσάς και όχι στο ιστορικό σας.

    Εάν θέλετε να έχετε ένα εικονικό υπόβαθρο όταν χρησιμοποιείτε την κλήση βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Λάβετε υπόψη ότι καθώς το Video Call βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και τα προγράμματα περιήγησης δεν παρέχουν άμεση πρόσβαση στη Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών (GPU) της συσκευής σας για αυτήν τη λειτουργία, δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην ίδια την πλατφόρμα της βιντεοκλήσης.

    Λάβετε υπόψη: Εργαζόμαστε για τη λειτουργία Θολού φόντου για βιντεοκλήση και όταν ολοκληρωθεί η φάση της δοκιμής, αυτή θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία μας.

    Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε για να σας επιτρέψουν να αλλάξετε το φόντο σας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Η ομάδα μας έχει δοκιμάσει δύο από αυτές τις εφαρμογές, την ChromaCam και XSplit VCam και λειτουργούν καλά. Για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές, ή μια παρόμοια εφαρμογή, στον υπολογιστή εργασίας σας, θα χρειαστείτε άδεια από τον οργανισμό σας για λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών. Η δωρεάν έκδοση και των δύο εφαρμογών που περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα λειτουργεί καλά, αλλά θα έχετε ένα λογότυπο ως μέρος της εικόνας σας, το οποίο μπορεί να μην είναι ιδανικό. Εάν ο οργανισμός σας αποφασίσει να αγοράσει μια συνδρομή, αυτό ξεκλειδώνει περισσότερες λειτουργίες και το λογότυπο δεν θα εμφανίζεται πλέον.

    Είναι σημαντικό για τους οργανισμούς υγείας να διασφαλίζουν κατάλληλες οδηγίες σχετικά με τη χρήση εφαρμογών τρίτων με βιντεοκλήση.

    Κάντε κλικ στην επιθυμητή εφαρμογή για να διαβάσετε περισσότερα:

    ChromaCam

    Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη λήψη, εγκατάσταση, διαμόρφωση και έναρξη χρήσης.

    Επικοινωνήστε με το τμήμα πληροφορικής σας για να επιτρέψετε τη λήψη της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας.

    Κατεβάστε και εγκαταστήστε το ChromaCam στον υπολογιστή σας https://www.chromacam.me/download/
    Αυτή η εφαρμογή εκτελεί όλη την επεξεργασία βίντεο απευθείας στον υπολογιστή σας και δεν μεταφέρει τη ροή βίντεο πέρα από τα όρια του υπολογιστή σας, επομένως δεν θα πρέπει να παρουσιάζει προβλήματα ασφαλείας.
    Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή ChromaCam και επιλέξτε την κάμερα που θα χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε τις βιντεοκλήσεις σας.
    Επιλέξτε ένα υπόβαθρο στην εφαρμογή ChromaCam - βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα υπόβαθρο που είναι απλό και επαγγελματικό, καθώς ορισμένα από αυτά είναι δυνατά, πολύχρωμα και πιθανώς ακατάλληλα για κλινική διαβούλευση (ανάλογα με την κλινική σας και τη βάση πελατών σας).
    Σημείωση: Με τη δωρεάν έκδοση ορισμένα φόντα είναι κλειδωμένα και θα εμφανιστεί επίσης το λογότυπο ChromaCam κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης σας.
    Όταν συμμετέχετε σε μια βιντεοκλήση με έναν ασθενή/πελάτη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στην οθόνη κλήσης και επιλέξτε ChromaCam ως κάμερα. Θυμηθείτε ότι έχετε ήδη ρυθμίσει την επιθυμητή κάμερα να λειτουργεί με την εφαρμογή ChromaCam και το φόντο που προτιμάτε πριν συμμετάσχετε στη βιντεοκλήση σας.
    Σημείωση: μπορείτε να επιστρέψετε στην εφαρμογή ChromaCam ανά πάσα στιγμή και να επιλέξετε διαφορετική κάμερα (εάν υπάρχει) και φόντο, ακόμα και όταν η βιντεοκλήση σας βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Το φόντο του ChromaCam δεν θα έχει αντίκτυπο στο άκρο λήψης (άλλοι συμμετέχοντες), ακόμη και με κακή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, καθώς θα καταναλώνει παρόμοια ποσότητα δεδομένων όπως θα καταναλώνει χωρίς το ChromeCam. Η χρήση απλού φόντου αντί για εικόνα μπορεί να βοηθήσει, καθώς αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερα κωδικοποιημένα bit για την κοινόχρηστη εικόνα βίντεο.
    Διαγράφω

    XSplit VCam

    Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη λήψη, εγκατάσταση, διαμόρφωση και έναρξη χρήσης.

    Επικοινωνήστε με το τμήμα πληροφορικής σας για να επιτρέψετε τη λήψη της εφαρμογής στην επιφάνεια εργασίας.

    Παρακάτω είναι το σετ χαρακτηριστικών XSplit VCam που είναι διαθέσιμο στη δωρεάν έκδοση:

    1. Θάμπωμα φόντου

    2. Αφαιρέστε το φόντο

    3. Προσαρμοσμένο φόντο εικόνας που μπορεί να μεταφορτωθεί

    4. Βελτιώσεις εικόνας όπως Zoom, Enhance Lighting, Auto Framing, Enable HD

    5. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές ρυθμίσεις ποιότητας.

    Λήψη από: https://www.xsplit.com/vcam

    Ελάχιστες Απαιτήσεις: https://www.xsplit.com/vcam#:~:text=Minimum%20Requirements

    Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το XSplit VCam:

    • Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό Blur για να βάλετε εφέ θαμπώματος στο φόντο σας.
    • Επιλέξτε μία από τις εικόνες φόντου από πρότυπα για να τη χρησιμοποιήσετε ως φόντο.
    • Ανεβάστε τη δική σας εικόνα κάνοντας κλικ στο Προσθήκη νέου φόντου .
    • Χρησιμοποιήστε το Auto Framing για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε πάντα στο κέντρο του πλαισίου.
    • Χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό Zoom για μεγέθυνση/σμίκρυνση.
    • Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία βελτιώσεων εικόνας για να εμφανίσετε το βίντεό σας όπως απαιτείται
    Διαγράφω




    Can’t find what you’re looking for?

    Email support

    or speak to the Video Call team on 1800 580 771

    Internal Content