Healthdirect Australia Help Center

    Αντιμετώπιση προβλημάτων: Ζητήματα κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης

    Για όποιον αντιμετωπίζει προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης

    Εάν αντιμετωπίσετε τεχνικά προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, ανατρέξτε σε αυτήν την αφίσα αντιμετώπισης προβλημάτων πριν ελέγξετε παρακάτω.

    Έχετε ακόμα προβλήματα; Κάντε κλικ σε μια καρτέλα παρακάτω για περισσότερες σε βάθος πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων και συμβουλές σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε:

    Ηχεία (Δεν μπορώ να ακούσω άλλους)

    • Εάν έχετε εξωτερικά ηχεία ή ακουστικά, βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένα με ασφάλεια στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
    • Βεβαιωθείτε ότι η ένταση στον υπολογιστή ή το κινητό σας είναι ενεργοποιημένη και ρυθμισμένη σε επίπεδο ήχου.
    • Πείτε στο άλλο άτομο ότι δεν μπορείτε να τον ακούσετε και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει τεθεί σε σίγαση. Ίσως χρειαστεί να ελέγξουν τις ρυθμίσεις εισόδου ήχου (μικρόφωνο).
    • Δοκιμάστε να παίξετε ένα βίντεο YouTube για να ελέγξετε ότι τα ηχεία σας λειτουργούν πραγματικά.
    • Εάν έχετε πολλά ηχεία/ακουστικά συνδεδεμένα στη συσκευή σας, έχει επιλεγεί το σωστό; Μέσα από μια οθόνη βιντεοκλήσης, μπορείτε να ελέγξετε εδώ:

    Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων σε μια οθόνη βιντεοκλήσης για να επιλέξετε το απαιτούμενο ηχείο από το αναπτυσσόμενο μενού Επιλογή ηχείου.

    Αυτή η αλλαγή επηρεάζει μόνο την τρέχουσα κλήση.

    Επιτραπέζιος υπολογιστής:


    Παράδειγμα για κινητά (Android και iOS):

    Θα πρέπει να δείτε την προεπιλεγμένη επιλογή


    Εάν δεν είστε πλέον σε κλήση και χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows (Λειτουργικό σύστημα Windows), δοκιμάστε το για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις των ηχείων σας (έξοδος ήχου):

    Windows 10:

    Στο κάτω μέρος της γραμμής εργασιών, κάντε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου και ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας.



    Εάν έχετε συνδεδεμένα περισσότερα από ένα ηχεία ή ακουστικά, επιλέξτε το ηχείο που θέλετε ως προεπιλογή από την αναπτυσσόμενη λίστα των συσκευών αναπαραγωγής.


    Windows 8 και 7:

    Στο κάτω μέρος της γραμμής εργασιών, κάντε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου και ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας.

    Εάν χρησιμοποιείτε Mac και δεν συμμετέχετε πλέον σε κλήση, δοκιμάστε αυτό για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του ηχείου (έξοδος ήχου):

    MacOS:
    Κάντε κλικ στο εικονίδιο του ηχείου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε το προτιμώμενο ηχείο από τις διαθέσιμες επιλογές εξόδου ήχου.

    Ακούγεται ηχώ;

    Τα μικρόφωνα και τα ηχεία, εάν δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, μπορεί να προκαλέσουν ηχώ κατά τη διάρκεια της κλήσης σας. Μια ηχώ παράγεται συχνότερα όταν το μικρόφωνο λαμβάνει τον ήχο των ηχείων.

    • Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικά ηχεία, τοποθετήστε τα ηχεία μακριά από το μικρόφωνο του φορητού υπολογιστή σας και δοκιμάστε να μειώσετε την ένταση του ήχου.
    • Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικό μικρόφωνο, μετακινήστε το πιο μακριά από τα ηχεία σας.
    • Εάν είναι διαθέσιμο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά ή ακουστικά αντί για ηχεία και μικρόφωνα, εάν οι παραπάνω προτάσεις δεν λειτουργούν.



    Μικρόφωνο (οι άλλοι δεν με ακούνε)

    • Πραγματοποιήστε μια δοκιμαστική κλήση (δοκιμή προέκκλησης) για να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα μπορεί να έχει πρόσβαση στο μικρόφωνό σας.
    • Βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνό σας δεν είναι σε σίγαση στην οθόνη βιντεοκλήσης.
    • Εάν χρησιμοποιείτε εξωτερικό μικρόφωνο, βεβαιωθείτε ότι είναι καλά συνδεδεμένο. Δοκιμάστε να το αποσυνδέσετε και να το συνδέσετε ξανά, καθώς αυτό αναγκάζει τον υπολογιστή σας να το εντοπίσει.
    • Βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνό σας δεν είναι σε σίγαση και ότι η ένταση του ήχου έχει ρυθμιστεί επαρκώς, ειδικά εάν έχετε έλεγχο έντασης στο εξωτερικό σας ακουστικό.
    • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει άλλο λογισμικό, όπως το Skype ή πρόγραμμα-πελάτης τηλεδιάσκεψης που εκτελείται στη συσκευή σας και χρησιμοποιεί το μικρόφωνό σας. Είναι καλύτερο να κλείσετε εντελώς όλες αυτές τις άλλες εφαρμογές όταν χρησιμοποιείτε τη βιντεοκλήση.
    • Έχει επιλεγεί το σωστό μικρόφωνο; Υπάρχουν τρία μέρη όπου μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του μικροφώνου σας:

    1. Μέσα από τη βιντεοκλήση

    Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων και επιλέξτε ένα διαφορετικό μικρόφωνο από το Επιλογή μικροφώνου.







    Αυτή η αλλαγή επηρεάζει μόνο την τρέχουσα κλήση.


    2. Ρυθμίσεις μικροφώνου προγράμματος περιήγησης

    Εάν δεν είστε πλέον σε κλήση, μπορείτε να προβάλετε και να ορίσετε τις ρυθμίσεις μικροφώνου στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome:

    1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, ανοίξτε μια νέα καρτέλα και στη γραμμή διευθύνσεων πληκτρολογήστε: chrome://settings/content/microphone. Ανοίγει η σελίδα ρυθμίσεων μικροφώνου του Google Chrome.
    Μπορείτε να ελέγξετε εάν κάποιοι ιστότοποι έχουν αποκλειστεί από τη χρήση του μικροφώνου σας εδώ και μπορείτε να επιλέξετε να επιτρέπεται για έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.
    2. Επιλέξτε το μικρόφωνο που θέλετε ως προεπιλογή από την αναπτυσσόμενη λίστα.
    Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο μικρό εικονίδιο της κάμερας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης κλήσης για να δείτε ότι η κάμερα και το μικρόφωνο χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα περιήγησης.
    3. Ρυθμίσεις μικροφώνου υπολογιστή

    Μεταβείτε στις ρυθμίσεις ήχου του υπολογιστή σας, όπου μπορείτε να ελέγξετε το μικρόφωνο που έχετε επιλέξει αυτήν τη στιγμή και να το αλλάξετε εάν έχετε περισσότερα από ένα διαθέσιμα:

    Σε έναν υπολογιστή με Windows, μεταβείτε στην Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών και πληκτρολογήστε «Ήχος». Επιλέξτε το απαιτούμενο μικρόφωνο στις ρυθμίσεις ήχου.
    Σε Mac μεταβείτε στις Προτιμήσεις συστήματος και κάντε κλικ στο Ήχος. Κάντε κλικ στο Input και ελέγξτε ότι έχει επιλεγεί το σωστό μικρόφωνο.

    Συμβουλές για μικρόφωνο:

    Εάν εξακολουθείτε να μην ακούγεστε καθαρά, αυτό μπορεί να οφείλεται σε πρόσθετο θόρυβο, όπως θόρυβο ανεμιστήρα από τον υπολογιστή σας, θόρυβο φόντου στο δωμάτιο, ανάδραση από τον ήχο του ηχείου σας που λαμβάνεται από το μικρόφωνό σας ή απλώς ότι είστε πολύ μακριά από το μικρόφωνο.

    • Βεβαιωθείτε ότι το μικρόφωνό σας δεν είναι σε σίγαση.
    • Εάν διαθέτετε μια εξωτερική κάμερα web USB , το μικρόφωνό της θα είναι πιθανότατα καλύτερο από μια ενσωματωμένη και θα λαμβάνει λιγότερο θόρυβο από τον υπολογιστή.
    • Εάν έχετε ακουστικά με μικρόφωνο , θα παρέχει τον πιο καθαρό ήχο με τον λιγότερο θόρυβο φόντου.
    • Εάν έχετε μια συνδυασμένη μονάδα μικροφώνου/ηχείου με ακύρωση ηχούς USB , βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί για χρήση και ως μικρόφωνο και ως ηχείο.



    Κάμερα (Δεν μπορώ να δω)

    • Πραγματοποιήστε μια δοκιμαστική κλήση/τεστ προκλήσεων για να δείτε εάν η κάμερά σας είναι προσβάσιμη από την πλατφόρμα βιντεοκλήσεων.
    • Εάν έχετε συνδεδεμένη εξωτερική κάμερα, π.χ. κάμερα USB, βεβαιωθείτε ότι έχει συνδεθεί σωστά.
    • Βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας λειτουργεί εάν είναι ενσωματωμένη κάμερα στον υπολογιστή/Mac/κινητή συσκευή σας.
    • Πώς το κάνω αυτό?

      Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows:

      Σε έναν υπολογιστή με Windows, μεταβείτε στην Αναζήτηση στη γραμμή εργασιών και πληκτρολογήστε «Κάμερα». Η εφαρμογή κάμερας θα ανοίξει και θα δείτε την εικόνα της κάμερας - μπορείτε να αλλάξετε κάμερες εάν έχετε περισσότερες από μία διαθέσιμες. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας.
      Εάν χρησιμοποιείτε Mac:
      Σε Mac, ανοίξτε την εφαρμογή Photo Booth και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας.


    • Εάν χρησιμοποιείτε μια εξωτερική κάμερα όπως μια κάμερα USB, βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά συνδεδεμένη και ανιχνεύεται από τον υπολογιστή σας. Συμβουλή: Αποσυνδέστε την κάμερα και συνδέστε την ξανά. Αυτό αναγκάζει τον υπολογιστή σας να προσπαθήσει να το εντοπίσει ξανά.
    • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει άλλο λογισμικό, όπως το Skype ή πρόγραμμα-πελάτης τηλεδιάσκεψης που εκτελείται στη συσκευή σας και χρησιμοποιεί την κάμερά σας. Είναι καλύτερο να κλείσετε εντελώς όλες αυτές τις άλλες εφαρμογές όταν χρησιμοποιείτε τη βιντεοκλήση.
    • Έχετε επιλέξει τη σωστή κάμερα; Εάν η κάμερά σας δεν σας δείχνει αλλά εμφανίζεται κάπου αλλού στο δωμάτιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή κάμερα από την οθόνη της βιντεοκλήσης.
    Επιτραπέζιος υπολογιστής

    Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων επάνω αριστερά στην οθόνη βιντεοκλήσης για να επιλέξετε διαφορετική κάμερα από το αναπτυσσόμενο μενού Επιλογή κάμερας .
    Κινητή συσκευή

    Κάντε κλικ στο Switch camera και επιλέξτε την κάμερα που θέλετε.

    Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε εάν η κάμερά σας έχει αποκλειστεί από το πρόγραμμα περιήγησης για τον ιστότοπο Healthdirect Video Call.

    Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κάμερα, κάντε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησής σας και, εάν το πρόβλημα παραμένει, επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

    Αντιμετωπίζετε το τρεμόπαιγμα της κάμερας;

    Εάν η κάμερά σας τρεμοπαίζει, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό φως στο περιβάλλον σας και, εάν το τρεμόπαιγμα συνεχίζεται, βεβαιωθείτε ότι η κάμερά σας λειτουργεί με μείωση τρεμοπαίσματος 50 Hz. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι συμβαίνει αυτό πληκτρολογώντας Camera στη γραμμή των Windows όπως παρακάτω και βεβαιώνοντας ότι η μείωση του τρεμούλιασμα έχει οριστεί στα 50 Hz. Συμβουλή: αλλάξτε στα 60 Hz και επιστρέψτε στα 50 Hz για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η ρύθμιση τέθηκε σε ισχύ.

    Παράδειγμα Windows 10:



    Συμβουλές βίντεο:

    Εάν η εικόνα σας είναι σκοτεινή, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχει ένα έντονο φως πίσω σας (π.χ. κάθεστε μπροστά σε ένα παράθυρο). Εάν είναι δυνατόν, βάλτε το φως στη μία πλευρά ή μπροστά σας, πίσω από την πραγματική θέση της κάμερας. Αυτό θα επιτρέψει στο άτομο στην άλλη άκρη να σας δει καλύτερα. Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν έντονα φώτα ή παράθυρα που μπορεί να δει η κάμερα. Οι περισσότεροι θα είναι πίσω σας, αλλά αν η web κάμερα σας έχει μεγάλο οπτικό πεδίο, αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει μια πηγή φωτός στα αριστερά ή στα δεξιά σας.




    Ζητήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο

    Για να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη βιντεοκλήση, χρειάζεστε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο που στέλνει και λαμβάνει δεδομένα αρκετά γρήγορα, επομένως η καθυστέρηση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Απαιτείται καλή ευρυζωνική σύνδεση (η ελάχιστη ταχύτητα είναι 350 Kbps upstream και downstream για βιντεοκλήση).

    Δυνατότητα σύνδεσης φαναριού κυκλοφορίας

    Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την ταχύτητα σύνδεσης της κλήσης σας ενώ βρίσκεστε σε μια βιντεοκλήση Healthdirect.

    • Όταν πραγματοποιείτε βιντεοκλήση, θα δείτε μια έγχρωμη κουκκίδα κάτω δεξιά στις οθόνες των άλλων συμμετεχόντων.
    • Αυτή η λειτουργία φαναριού υποδεικνύει την ποιότητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο με κάθε συνδεδεμένο συμμετέχοντα.
    • Το πράσινο είναι καλό, το κίτρινο είναι εντάξει, το κόκκινο είναι κακό.
    • Κάντε κλικ στο φανάρι για να δείτε το πραγματικό εύρος ζώνης με το οποίο είστε συνδεδεμένοι - οτιδήποτε κάτω από τα απαιτούμενα 350 Kbps πάνω ή κάτω θα οδηγήσει σε εγκατάλειψη

    Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα τεστ ταχύτητας εδώ: https://www.speedtest.net/

    Εάν χρησιμοποιείτε το κινητό ή το tablet σας, το σήμα κινητής τηλεφωνίας 3G/4G θα πρέπει να είναι επαρκές για βιντεοκλήση.

    Ακολουθούν περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας με βιντεοκλήση. Εάν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο του οργανισμού σας (wifi ή ενσύρματη σύνδεση), αυτές είναι χρήσιμες πληροφορίες για το τμήμα πληροφορικής σας.

    Μήνυμα προβλήματος σύνδεσης

    • Προσπαθήσατε να συμμετάσχετε σε μια κλήση και εμφανίστηκε ένα μήνυμα "Υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεσή σας" ;
    • Προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας κλήσης και εμφανίστηκε το μήνυμα "Εντοπίστηκε πρόβλημα σύνδεσης" ;

    Αιτίες

    Λύση

    Δεν είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο
    Εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο έχει διακοπεί ή για κάποιο άλλο λόγο δεν είναι διαθέσιμη, τότε η βιντεοκλήση θα το εντοπίσει και θα εμφανίσει την ειδοποίηση.
    Σε αυτήν την περίπτωση, η επαναφορά της σύνδεσής σας θα έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη επίλυση αυτού του σφάλματος.
    Εάν ταξιδεύετε ενώ χρησιμοποιείτε τη βιντεοκλήση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυτό το σφάλμα όταν η κινητή συσκευή σας αλλάζει μεταξύ πύργων κινητής τηλεφωνίας ή όταν εισέρχεστε σε περιοχές με χαμηλή/καμία υπηρεσία (όπως σήραγγες).
    Όταν συμβεί μια διακοπή, η βιντεοκλήση ξεκινά αμέσως για την επαναφορά της σύνδεσής σας. Εάν αποκατασταθεί η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, η βιντεοκλήση θα το πάρει και θα επαναφέρει την κλήση σας.

    Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί R ανανέωσης μόλις αποκατασταθεί η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.


    Προειδοποίηση συνδεσιμότητας Signaller

    Συμμετείχατε σε μια κλήση και σας εμφανίστηκε η προειδοποίηση "Συνδεσιμότητα Signaller" ;



    Αιτίες Λύση

    Πίσω από έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα τείχος προστασίας

    Η βιντεοκλήση χρησιμοποιεί μια τεχνολογία γνωστή ως WebSockets για την ενορχήστρωση των κλήσεών μας. Ενώ είναι τυπική και εξαιρετικά διαδεδομένη τεχνολογία ιστού, ορισμένες αρχιτεκτονικές δικτύου περιλαμβάνουν διακομιστές μεσολάβησης και/ή τείχη προστασίας που μπορούν να εμποδίσουν τις απαραίτητες αναβαθμίσεις σύνδεσης που απαιτούνται για τη λειτουργία των WebSockets και να οδηγήσουν σε αδυναμία σύνδεσης στην υποδομή μας για κλήσεις βίντεο.
    Μπορείτε να δοκιμάσετε για να δείτε εάν αυτό μπορεί να είναι ένα πιθανό πρόβλημα για εσάς χρησιμοποιώντας το https://websocketstest.com/


    Εάν βρίσκεστε πίσω από έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα τείχος προστασίας που περιορίζει τα WebSockets, αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να απαιτεί την παρέμβαση του διαχειριστή του δικτύου σας για να το ενεργοποιήσετε.

    Ελέγξτε με το τμήμα πληροφορικής σας ότι οι κανόνες δικτύου (εάν είστε νοσοκομείο ή μεγάλος οργανισμός υγείας) διατηρούνται ως εξής:

    • Πρωτόκολλο: UDP
    • Λιμάνι προορισμού: ανοιχτό 3478
    • Να επιτρέπεται η διεύθυνση URL διακομιστή STUN/TURN: vcct.healthdirect.org.au

    Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο δίκτυο - όπως μια ευρυζωνική σύνδεση τηλεφώνου 4G/κινητής τηλεφωνίας για να συνδεθείτε στην κλήση σας.

    Παρεμβολές από λογισμικό προστασίας από ιούς

    Παρόμοια με την παραπάνω ενότητα, κάποιο λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να παρεμποδίσει τη δημιουργία μιας σύνδεσης WebSockets.

    Εάν αντιμετωπίζετε παρεμβολές από το Λογισμικό προστασίας από ιούς, ενδέχεται να μπορείτε να προσθέσετε μια εξαίρεση για τοποθεσίες βιντεοκλήσης (https://*. vcc.healthdirect.org.au) ώστε το Antivirus να επιτρέπει τη λειτουργία των WebSockets.

    Εάν βρίσκεστε σε εταιρικό δίκτυο, αυτό μπορεί να απαιτεί τη βοήθεια του διαχειριστή του δικτύου σας.

    Παρεμβολή από VPN

    Εάν έχετε παράσχει φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή από εταιρεία που διαθέτει δυνατότητα VPN, ενδέχεται να προκληθούν προβλήματα με τη σύνδεση με τη βιντεοκλήση healthdirect. Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα που λέει "αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη".
    Πρώτα προσπαθήστε να ολοκληρώσετε μια δοκιμή προκλήσεων με αποσυνδεδεμένο το VPN σας. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στη δοκιμαστική σελίδα προέκκλησης, βεβαιωθείτε ότι η ομάδα IT σας έχει προσθέσει στη λίστα επιτρεπόμενων τις ακόλουθες διευθύνσεις στον διακομιστή μεσολάβησης:
    *vcc.healthdirect.org.au*
    *vcc2.healthdirect.org.au*

    Για πολλές συνδέσεις VPN, θα απαιτείται επίσης η δυνατότητα εξόδου NAT στη θύρα UDP 3478 στον διακομιστή αναμετάδοσης ( vcct.healthdirect.org.au ).


    Ο άλλος συμμετέχων δεν εμφανίζεται ποτέ στη βιντεοκλήση σας

    Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με άλλο άτομο, δεν εμφανίζονται ποτέ ή λέει απλώς "συνδέεται", αλλά η σύνδεση δεν πραγματοποιείται.

    Αιτίες Λύση

    Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε με άλλο άτομο, δεν εμφανίζονται ποτέ στο παράθυρο της βιντεοκλήσης σας.

    Ανάλυση: δεν συνδέεστε στον διακομιστή σηματοδότησης Coviu, ο οποίος συνδέει τα τελικά σημεία μεταξύ τους μέσω Websockets.

    Προτεινόμενη επιλογή: Εκτελέστε μια δοκιμή πριν από την κλήση . Τα αποτελέσματα θα σας ενημερώσουν για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τη συνδεσιμότητα του δικτύου σας.

    Για πολλά δίκτυα, επιτρέποντας την έξοδο NAT στη θύρα UDP 3478 στον διακομιστή αναμετάδοσης ( vcct.healthdirect.org.au ) θα παρέχει χαμηλή καθυστέρηση με μικρή επιβάρυνση. Αυτό θα πρέπει να απαιτεί μόνο μια μικρή, χαμηλού κινδύνου αλλαγή στη διαμόρφωση του δικτύου σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Media Pathways



    Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ποιότητα της υπάρχουσας σύνδεσής σας για καλύτερες βιντεοκλήσεις:

    • Ασύρματο δίκτυο οικίας ή γραφείου - Προσπαθήστε να πλησιάσετε, ή τουλάχιστον σε οπτική επαφή, τον σταθμό βάσης WiFi.
    • Σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω κινητού - Δοκιμάστε να μετακινηθείτε σε μια περιοχή με καλύτερη λήψη, μπορείτε να ελέγξετε πόσες μπάρες έχετε στη συσκευή σας.
    • Εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο έχει περιορισμένη ταχύτητα, βεβαιωθείτε ότι κανένας άλλος στο σπίτι σας δεν χρησιμοποιεί την ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο τη στιγμή που πραγματοποιείτε τη βιντεοκλήση. Συνήθως, η ροή βίντεο ή η λήψη μεγάλων αρχείων μπορεί να πνίξουν το Διαδίκτυό σας εάν κάνετε πολλές εργασίες. Αυτό θα μειώσει σημαντικά το εύρος ζώνης που είναι διαθέσιμο για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσης καλής ποιότητας.
    • Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε περισσότερες από μία συνδέσεις στο διαδίκτυο ενεργές ταυτόχρονα (για παράδειγμα, μια ενσύρματη και μια ασύρματη σύνδεση που εκτελούνται ταυτόχρονα)
    • Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει όλη την κατανομή δεδομένων του προγράμματος Διαδικτύου για τον μήνα. Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα ο πάροχος διαδικτύου να μειώνει την ταχύτητα της υπηρεσίας σας αφού έχετε υπερβεί το όριο δεδομένων.
    • Όταν ενεργοποιείτε για πρώτη φορά τον υπολογιστή σας αφού δεν τον χρησιμοποιήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη ενημερώσεων, όπως συμβαίνει με τις ενημερώσεις Android και iOS. Αυτό θα μειώσει το διαθέσιμο εύρος ζώνης. Περιμένετε να ολοκληρωθούν οι ενημερώσεις ή αναβάλετε τις λήψεις μέχρι να πραγματοποιήσετε τη βιντεοκλήση σας.

    Εάν τα παραπάνω βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων δεν λύσουν τα προβλήματά σας, επικοινωνήστε με την τοπική υποστήριξη Telehealth και θα σας βοηθήσουν και θα κλιμακώσουν περαιτέρω εάν απαιτείται.






    Can’t find what you’re looking for?

    Email support

    or speak to the Video Call team on 1800 580 771

    Internal Content